26 november

Hejsan!

När jag först slog upp ögonen idag så var min första tanke att jag aldrig skulle vilja gå upp.
Verkligen ännu mindre ha luftakrobatik, så jag klagade för min mor om att jag håller på att bli förkyld, vilket jag precis håller på att bli. Det kändes så surt att gå upp ur sängen så jag sjukanmälde mig från cirkusen och sov vidare till klockan tio över tio.
Det var så behövt så det var inte klokt. Det som väntade mig nu var en lugn morgon utan stress och bara mig själv i några timmar. Jag tog en dusch, läste lite och tittade sen på tv tills jag skulle åka iväg till skolan.

Vi började med svenska och det var trevligt. Lärarstudenten vi har är snäll och riktigt duktig, så hon gör arbetet kul. Vi diskuterade bara en massa och det gick bra.
Engelskan som var precis efter var ganska seg och vi fick bara göra en massa onödiga pratgrejer. Jag kan lika gärna gå hem och prata med mig själv istället. Men den lektionen tog slut ganska fort så jag tog tunnelbanan till slussen.

Där gick Elinor och jag en promenad förbi videobutiken i Medborgarplaten för att hon skulle lämna in lite filmer. Vi gick vidare till skanstull där jag tog tunnelbanan direkt hem. 
Nu när jag är hemma så upptäcker jag hur hungrig jag är. Det ska bli trevligt att äta lite mat och sen krypa ner i sängen med en bok och lite senare kolla på CSI NY. Jag och min far följer det stenhårt och jag blir alltid glad när jag kommer på att jag har sovmorgon imorgon så jag kommer orka titta på det. 

I helgen så har jag kommit på en massa grejer, jag har kommit på att jag ska vara glad över allt jag har. 
Moraltjejen nummer ett. Jag ska inte vara deppig mera. Allt kommer att bli bra. 

Hejdå.  

Kommentarer
Postat av: emx

hah ändrat utseende på bloggen?

2007-11-26 @ 21:59:18
Postat av: moa

jo men det har jag ju.
haha, tänkte förnya det lite.
plus att det här var snyggare.

2007-11-27 @ 19:55:16
URL: http://moaj.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0