31 maj

Värmen håller på att ta över, och som tur är har jag min trogna vän Hilena att vara med i solen. Varje dag som är för varm för att tillbringas inomhus så cyklar hon över hit för att tillbringa underbara timmar på min balkong med vita lakan och en massa vatten. Det är lite skönt varje gång och det lär komma många fler sånna här dagar under sommarlovet.

Det är bara lördag fast jag är helt övertygad om att det är söndag. För igår fredag så var jag ledig hela dagen och den tillbringades mestades ute i solen men också inne på söder med Annie för att hitta lite nya kläder. Jag är sämst på att köpa kläder säger min mor så jag känner mig ganska duktig när jag hittade lite grejer.

Hela cirkus kollade även på Project assosination squad och den var verkligen bra. Efter det så tog jag en sväng hem till Moa för att titta in hennes nya lägenhet. Den var jättefin och ljus. Sen åkte jag hem och hämtade min cykel för att cykla hem till Tove där det var partaj. Fast trött som jag var så stannade jag bara i en timme innan jag cyklade hem igen, läste lite bok men somnade ändå jättetidigt. Det var faktiskt värt det för jag vaknade så tidigt idag.

På måndag så blir det mysigt med frukost i hallen och städning, det låter ju faktiskt toppen och jag börjar redan räkna ner dagarna tills våran tripp till Göteborg. Det ska bli helt underbart kul. Fast ändå skönt med sommarlov, huj vad jag är peppad.

Puss.

26 maj

Det vart faktiskt måndag tillslut, trots att det var det sista jag ville.

Fast det var en mycket skön dag eftersom jag tagit ledigt hela dagen på grund av mitt läkarbesök på morgonen i en halvtimme. Jag åkte bara fram och tillbaka till Strandvägen och när jag kom hem var klockan bara halv tolv och Arvid hade inte ens vaknat än. Jag väckte honom och trots att vi hade hur gott om tid som helst så kom hem med säkerhet försent till skolan.

När han gått så la jag mig i min säng och läste och det slutade med att jag somnade och sov i två timmar. När jag sen vaknade var klockan halv fyra och jag bestämde mig för att ta en promenad. Träffade en del människor på vägen och efter en timmes promenad var jag hemma igen. Det var olidligt varmt men jag la mig i min säng igen för där var det svalt och sen så har jag inte gjort annat än läst idag.

Duschat har jag gjort och ätit middag, men annars så har jag verkligen inte gjort någon nytta alls vilket har varit jätteskönt, jag känner inte direkt att jag behöver göra någonting heller så det är med gott samvete.

Imorgon blir det nog en skön dag och jag hoppas att vädret håller i sig.

25 maj

När alla helt plötsligt har gått hem till sig för första gången på hela helgen så känns det så ensamt. Ensamheten för första gången på flera dagar, och jag klarar nästan inte av det. Jag kan inte ens sova själv utan att det känns tomt. Tystnaden ska inte få finnas så jag spelar musik högt i hela huset för att försöka att inte märka av tomheten.

Snart kommer i alla fall familjen hem och jag är faktiskt ganska glad över det trots att den här helgen har varit skönare än många på mycket länge.

Fredagkvällen var mycket lyckad, cirkus i kombination med mina gamla vänner visade sig vara riktigt lyckat och jag måste ju få erkänna att jag känner mig en aning som en kärleksmäklare, för jag sa ju liksom att det skulle bli såhär och mycket riktigt. Synsk kanske jag kan kalla mig också, yes.

Fekkenation, babynation, fekkeasian och Dogge Doggelito helt enkelt. Många människor, alla som jag ville skulle vara där var där och det var livat och jättekul. Kvar över natten fastnade Elinor, Lisa, Hilena, Annie och Arvid. Så dagen efter ägnades åt att städa. När alla kvinnor gått så kom Erik och Emma över för att äta frukost. Erik och Arvid drog och Emma och jag var kvar själva.

Gick till Emelie på ICA två gånger och vi köpte också sushi som vi delade på, Emma åt precis hela tiden och det kändes som att hon gått tillbaka till stadiet i åttan och det gillar vi verkligen. Jag somnade efter ett tag och Hilena och Emma satt vid datorn. Tills vi gick och köpte mat mycket trötta vill jag lova.

Alla kvinnorna utom Lisa kom hem till mig för att laga till kvällens middag, det vart verkligen jättebra och sjukt gott. Underbart att vara tillsammans. Peppade till schlagern, kanske inte riktigt jag och Emma men vi peppade och andra sidan helt andra saker så det jämnade ut sig. Arvid dök också upp där någon gång under kvällen och vi somnade ganska tidigt medan damerna tittade tv och dick tillslut ner och la sig.

Solen skiner idag så jag har legat i solen och sen så har vi städat och fixat fint för snart ska jag hem till mormor för att fira mors dag.

Jag är ganska trött men är ju ledig imorgon på grund av mitt läkarbesök så det känns ju faktiskt jättefint.

puss

21 maj

Alltså nu är det nästan ingenting kvar alls, men ändå så mycket att göra.

Hela klassen ska åka till Göteborg om två veckor och göra ett event samt bara umgås, mysa och chilla. Det ska verkligen bli ett underbart skönt avslut på ett bra läsår tillsammans. Det känns ändå spontant och kul med event och allt. 

Dagen har varit hyffsat lugn. När jag kliver på tunnelbanan för att åka hemmåt tillsammans med MoaMira, Erik, Mishan och Elise så sätter vi oss bara ner och somnar allehopa. Vaknar till i Aspudden när Erik kommer på att han ska av och sen förblir jag halvvaken tills jag är framme i Slussen. Då mötte jag Linn för en fika. Mycket mysigt och välbehövt.

Förövrigt så har nollorna intagning idag så Noah var här för att göra sitt bästa. Det ser ut att vara ett ganska bra startfält. Många killar, så det lär bli en killklass vilket faktiskt kan behövas i cirkus nu när våran klass ser ut som den gör.

Igår hade vi endast orientering på hela dagen, det tog en timme och jag erkänner att jag var ganska bäst. Så istället för att åka och träna så åkte jag till staden och träffade Lisa. Vi åkte hem till henne för kvalitéetstid, te och hennes nya dator. Senare kom Annie och vi åkte hem tillsammans. Jag skulle ha behövt pluggat en del, men nej, då vart det inte alls.

Imorgon är det alltså torsdag och sen är det äntligen fredag och en hel skolvecka till är avklarad. Det ska bli helt galet skönt med lov så jag peppar verkligen järnet.

Puss.

18 maj

Sjukdommen är kanske inte helt bortflugen men så gott som, så jag har i alla fall börjat att röra mig som folk igen och återfått min kondis. Den måste bara jobbas upp lite till sakta men säkert men det kommer att gå fint.

Helgen har gått fort fort efter missödet med att vara ensam i skolan hela engelskan för att min kära klass inte behagar att dyka upp när man ska, vilket resulterar i en ytterst ensam och ledsen Moa, fan då. Men jag lunchade i alla fall med Annie den dagen och så drack jag te med mig själv på String.

Fredagen tillbringades i lugn och ro med Arvid och filmer. Kill Bill och Smala Sussie. Verkligen bra filmer båda två, ytterst positivt. Somnade i god tid och på lördagen kom Elinor och tillbringade hela dagen hos mig. Vi lagade mat, bakade chokladbollar, drack smoothie och pratade om allt.

Vi åkte sen till Hallunda för att titta på Stofts projektarbete. Det var en under föreställning och jag är galet glad att jag orkade pallra mig dit. Jag åkte sen till Liljeholmen och köpte lite mat för att sen åka hem till Emma och äta maten samt prata om allt som man måste prata om men som vi inte hunnit med att prata om. Kvalitétstid och mycket mycket mysigt, värt.

Jag gick sen hem till Arvid där det var fekkenationunknown. Lite ensam tjej men ändå helt okej. Jag sov där och hjälpte till att städa i morse. Sen har hela dagen ägnats åt att fota med Annie. Överallt där man kan tänkas fota har jag nu posat i tighta svarta kläder, känns helt okej.

Imorgon är det skola och jag är verkligen sånt trött och borde sova tidigt. Men först tänkte jag titta på Juno, om jag orkar ta det steget.

Puss.

14 maj

Förlåt att jag inte skrev grattis till världsbästa Emma igår. Det berodde på att jag hade fullt upp med att fira henne och ha det trevligt men vänner.

Jag är återigen galet sjuk, så sjuk så jag inte orkar röra mig, träna eller gå till skolan. Det var två veckor sen jag var sjuk sist och jag orkar helt enkelt inte med det här längre. Någon gång måste alla virus ta slut, eller i alla fall inte drabba mig precis innan skolan ska sluta. Jag känner på mig att jag behöver världens längsta sommarlov för att vila upp mig.

Nationella del 2 gick mycket bättre än del 1. Jag sprang i alla fall inte ut och dog. Däremot så snorade jag en hel del så hon som vaktade oss tvingade Martin hämta en massa papper och sa åt mig att jag var tvungen att snyta mig för att jag inte skulle få bihåleinfammation.

Min klass övertalade mig att jag faktiskt var för sjuk för att ens åka till cirkusen, jag skulle vara småträna påstog dom. Så istället så åkte jag in till söder med Fia när vi slutat. Jag mådde verkligen inte bra någonstans så vi gick fort till String för att vila och dricka te. På Götgatan springer vi i alla fall in i Annie och Elin lite spontant sådär. Dom följde med oss till String och stannade kvar med mig när Fia skulle ut och handla.

Helt trött och sjuk låg jag där ett bra tag med damerna tills vi fick för oss att gå och kära lite yoghurt. Så i Skanstull träffade vi Robin som jag aldrig träffat förut men det var trevligt, tills jag verkligen mådde sämst och satte mig på tunnelbanan för att åka hem till Emma och sova ett tag innan kalaset skulle börja.

Hon och Erik fixade iordning allting medans jag sov i någon timme. Trött och frusen gick jag tillslut upp för att vara social med mina vänner som kommit för att fira. Det kom många människor och det vart en jättemysigt kalas med tårta dekorerad av Erik och en massa goda sallader. Hur trevligt sällskap som helst och jag mådde lite bättre när jag gick hem för att möta Arvid på vägen och gå hem till mig och sova.

Jag somnade som en stock och mådde mycket bättre på morgonen. Men jag skulle i alla fall vara hemma eftersom att Martin också är sjuk och ville ha sällskap. Så när jag tvingat i Arvid frukost och han gått till skolan så satte jag och Martin igång ett pannkaksprojekt som var galet lyckat. När vi ätit så gick vi ner för att kolla på Vänner, men båda två somnade efter ett halvt avsnitt och sov i två och en halv timme.

Nu har resten av familjen kommit hem och jag har planerat att gå på dansen imorgon och strecha på styrkan, för att verkligen få till min splitt som bara blir bättre och bättre, underbart.

Förövrigt kommer tvåorna hem idag, och Moa och Mira kom hem igår. Åh jag saknar dom.
Puss.

11 maj

Hejsan.

Mitt besök i Varberg var kort men ytterst trevligt. Alexis bodde i urskogen och allt var allmänt lantligt, avkopplande med andra ord. Vi träffade även Noah som jag inte sett på jättelänge, en mycket kul kille som det var trevligt att träffa.

Jag fick mycket kvalitétstid för mig själv med böcker, musik och ensamhet på tåget. Det var faktiskt välbehövt fast sista timmen på vägen hem vart ganska långtråkig och jag var ytterst rastlös. Så när jag kom hem så satte jag igång mitt tårtprojekt samtidigt som jag kollade på den enda bra skräckfilmen någonsin, Drömfångare. När jag nästan var klar med tårtan så kom Arvid och höll mig sällskap.

Imorse så vaknade vi och åt frukost på balkongen och sen så tog vi moppen till Emma för att väcka henne och Erik med tårtan. Eftersom dom sov så vart de verkligen överraskade men vi åt i alla fall tårtan i trädgården när dom fått på sig kläder och vaknat ordentligt.

Väl hemma kom Hilena hem till mig och vi tillbringade precis hela dagen i solen på min balkong, schtek. Det känns som utomlands och är helt galet skönt, hoppas bara att det håller i sig ett tag nu.

Snart kommer morfar och hans Eivor hit för att äta middag med oss. Han är ganska sjuk, så det ska bli trevligt att ses och umgås lite, plus att jag inte varit hemma på hela helgen så jag borde nog sitta hemma ett tag nu. Jag är dessutom trött efter all sol.

Puss.

8 maj

Åh men bästa bästa dagen på länge, inte nog med att jag är ledig imorgon och ska ägna kvalitétstid med mig själv på ett tåg i ett antal timmar så ska jag dessutom träffa Alexis.

Vaknade upp brevid Arvid som fick sova vidare, men inte jag. Åt frukost och klädde på mig träningskläder för att ta en senare tunnelbana till skolan, jag fick åka själv hela vägen vilket passade fint för jag har börjat läsa en ny bok, sånnt gillar vi.

Dansen var helt okej, men imrovisationer och ritande, annorlunda men ganska bra. Styrkan med Chloé var bäst! Vi gick ut och sprang i det underbara vädret i en kvart som sen så puschade hon oss till max. Det vara bara tjejer och Mishan där så det var ytterst feminint. Det vart bara varmare och varmare och för varje ny övning åkte mer kläder av tills nästan alla var halvnakna, det är bra.

Efteråt var alla på världens bästa humör och klädde på sig så lite kläder som möjligt och gick till skolan för att äta mat i solskenet, det var helt underbart mysigt och vi fick ha mentorstid ute också. Sen även matten och svenskan, så vi fick en del timmar i solen med mys, musik och bara helt enkelt cirkusklass. Pratade en del med Linnea också som åker till Paris imorgon med sin klass, underbart. Jag peppar redan inför våran resa.

Datorkunskapen gick snabbt och smärtfritt och jag fick sätta mig på bussen och åka hem ganska tidigt. Så nu är jag lite små bränd efter hela dagen i solen och jag längtar tills imorgon och resan till Varberg, det ska verkligen blir toppen och bäst.

Jag ska nog ta och smörja in mig och kanske titta lite på tv, ringa Emma också, lovergrl som snart fyller år.

7 maj

Ja, vad är grejen med denna dag. Kan det bli sämre.

Hade förberett allt, gå upp tidigt, äta frukost, mycket för att orka, ta det lugnt. Men, vaknade av att pappa väckte mig en halvtimme för sent, jag hade ställt klockan på en timme fel, det sög ju. Men allt löste sig ändå och jag behövde inte ens stressa. Åkte buss och allt var fint, sen så kommer jag till skolan.

Nationella gick sämst i hela världen, skona mig från att ens tänka på det. Ett mentalt breakdown och jag vill helst inte vara någonsans på hela jorden. Emma och mamma fick trösta mig mitt i all panik. Jag pratade med Behzad och fick gå hem, för jag mådde så sämst.

Så jag åkte till söder för att äta lunch, då springer Lisa ut till mig och vi gör sällskap för att luncha på ett mysigt fik på Götgatan. Det var värt, väldigt värt. Jag lugnade ner mig en del och blev lite gladare. Vi gick en promenad och sen åkte jag hem för att dränka mina sorger i tofuglass med chokladsås, yes. Det kanske blev lite jobbigare men äsch, ryck upp dig Moa.

Lyssnat på musik och sovit en del, en slapp dag, ingen cirkus, jag hade kanske behövt det, menmen. Imorgon får jag väl ta igen det, det är redan torsdag imorgon, på fredag ska jag till Alexis, som jag saknar mer än allra mest. Åh puss.

4 maj

Den här ledigheten har varit ganska fullspäckad.

Fredagen började med underbara, fantastiska, makalösa 7-fingers med Traces. Jag vart så kär så jag grät en massa, det var det vackraste och bästa jag sett i hela mitt liv och förmodligen kommer att se, allt jag vill göra nu är att träna en massa och bli lika bra som dom. Tyvärr missade jag efterfesten och det sög ju men jag åkte hem till Arvid istället och träffade lite gamla sturebyare. Ganska trevligt.

På eftermiddagen dagen efter åkte jag till staden, mötte upp Annie och senare Emma och Julia för att äta tillsammans på Edenborg. Den var en jättemysig varm och skön dag som avslutades med att jag åkte hem till Linnea med Hilena och Annie för att senare Arvid skulle komma dit och jag åkte med honom hem.

Där vaknade jag idag och har inte hunnit med någonting mer än att duscha och titta på Roswell och dricka kaffe. Ganska lugnt och bekvämt. Nu är jag precis i språnget och ska ta min moppe hem till Annie för att laga en god middag med mina bästa vänner på hela jorden. Gud vad det behövs.

All kärlek i världen, puss.

2 maj

Åh, jag peppar, jag taggar, jag är hyper och speedad.

7-fingers underbara Traces väntar och jag sitter här och gråter till titelmusiken. Helt fruktansvärt underbart. Sen kollar jag på bilder från GAS och lyssnar på Cocorosie och Life's a Gas och det vart lite jobbigt. För trots att jag grät varenda dag i två veckor så var det så värt det och vi vart en snygg klass.

Vi är en ganska snygg klass, vi ska bli bäst, det ska vi visst.

Linn och Annie ska med ikväll, tur för dom. Jag hoppas inte dom blir besvikna och ledsna, jag kommer i alla fall vara helt fylld av lycka. Sen kollade jag på Mishans bilder på facebook. Våra hjältar, dom som får oss att vilja fortsätta och ställa ännu högre krav på oss själva, jag hoppas att detta kan få mig att bli så peppad så jag klarar av mina mål. Jag måste sätta ihop ett trapetsnummer.

I'll never find someone quite like you
again
I'll never love someone quite the way that I
loved you

Så kär så kär så kär.
Lite frälst också.

1 maj

Jag tror nog minsann att jag hade världens roligaste varlborg, ytterst cred till cirkusklass och Tove the hostess. Jag hade verkligen jättekul.

Mira och Jonken gjorde en parodi på 7-fingers och sen fick vi efterfesta med dom. Saken var den att parodin var helt seriöst och helt ärligt jättebra, sammarbetet mellan dom var verkligen hur bra som helst och jag har inte skrattat så mycket på länge.

Eftersom det var nära och bra hem tog jag bara den sista bussen och gick från rondellen och hem, praktiskt.

Idag så ska jag bara vara, springa lite kanske, jag är blivit så fruktansvärt lazy på senaste tiden och det måste jag skärpa till mig med, springas ska det göra. Och fixa till håret på benen så dom är väck och så ska jag duscha länge. Det vore mycket mysigt att träffa trevliga damer eller kolla på film också, men jag ska inte ha för höga förhoppningar när det gäller tid.

Men men, hejdå.



Idag har vi brutalt silk-epilat Annies ben, jag kan säga att det verkligen behövdes. Den kvinnan har en smärttröskel som en oxe, helt fina blev benen och jag är stolt över henne. Det vart en slapp slapp dag på balkongen, nakna som vanligt på en massa lakan för att lapa så mycket sol som möjligt.

Dessutom åt vi glass som vi kom på köptes för två år sen, den smakade inte allt för bra vill jag lova men den slank ändå ner fint i magen, än så länge så mår alla bra i alla fall vad jag vet.

RSS 2.0