30 augusti

Visst hjälper äppelpaj mot allt? I alla fall rastlöshet och huvudverk. Cajsa, hon hjälper också mot massor med saker. Så äppelpaj med hemma plockade äpplen och några timmar av kvalité vart det, dessutom så kom Linn lagom till att pajen var färdig. Det kunde liksom inte bli bättre än att dundertrion var samlad! Jag blir glad vid bara tanken. Jag har dessutom uträttat en massa viktiga ärenden idag, så som presenter till alla som fyller år de närmsta två veckorna. Nöjd är vad jag är med dagens strapatser. Fikat med Mira och Mira har jag också gjort och bokat in att vi ska äta middag tillsammans på onsdag. På lördag åker jag till Petter! puss

28 augusti

Ensam. Jag är ensam, för första gången på fyra veckor ska jag krypa ner i min säng och inte kunna värma min kalla näsa i din armhåla där det luktar deodorant och lite jobbsvett. Jag trodde inte det skulle skära så hårt i hjärtat att sova ensam i några nätter, men jag har vant min vid närvaron av pojken som dricker pulverkaffe till frukost och som vill sova på den vänstra sidan och som i sömnen kramar om mig av ren reflex. Att man kan vänja sig så vid att alltid vara med varandra. Men fyra veckors umgänge är ju också en rätt lång stund. Tur att vi snart ska bo ihop, lite mindre tur att det är sådär långt ifrån Sverige. Min 120 säng känns helt enorm utan dina långe ben och din varma andedräkt. Är det ens lagligt att vara såhär kär i någon. Jag tror nästan inte det.
puss

25 augusti

Och vi letar och letar, eller ja. Vi har bokat flygbiljett och om en månad är det dags. Det känns liksom lite som en sten och ett hål och någonting spännande. Tiden bara rasar iväg och det var snart fyra veckor sedan Petter mötte mig vid tåget när jag var som slitnast med ond höft. Fyra veckor är en evighet men det har verkligen bara försvunnit under mina fötter i pussar, kalla tår, picknick, museum, middagar och ja, det som man kan hinna med. Målande också, balkong, skrapande, trappan. Vad mer kan man säga än att jag trivs i din närhet, varje sekund. Det går inte att komma ifrån. Det pirrar i min mage och idag ska jag vindsurfa. Vad fint det är. Jag är kär.

5 augusti

Jag är ingenting annat än så fruktansvärt förälskad i dig, helt enkelt.
Imorgon är det min födelsedag, åh puss.

RSS 2.0