29 april

2 föreställningar, 2 konstaplar, 2 scentekniker, 2 stora skålar popcorn och 5 taggade tjejer senare och dagen är snart slut. Trots att huvudet dunkar av för lite och samtidigt för mycket sömn så är jag ändå glad. Genomförandet gick bra och responsen var hyffsad. Det var kul helt enkelt! Nu vill jag ta svarta faran till Annie och ventilera lite.

25 april

Vår Teater i Farsta en morgon som denna, ensam och halv trött. Längtar efter att sätta igång och repa, önskar också att detta projekt var över. Önskar också att människor kunde vara punktliga, som jag. Så jag slapp sitta ensam i en lokal som jag inte känner allt för väl. Som tur är så har jag dator och soffor och banan, jag överlever. Idag blir nog en jobbig dag, för jag får inte vara ute i solen.

22 april

Idag hade vi ett mysigt samtal på omklädningsrums golvet om mens, vi skrattade så vi tjöt och allt grundade sig i mina fasliga menstruationssmärtor som har suttit i hela dagen. När dem gick över efter en stund med ipren hjälp på firade jag det genom att hoppa trampolin med Natalia. Sen har vi mest repat projekt och fnittrat, garvat hög, så högt att vi var tvungna att ta en paus för att gå åt olika håll och sansa oss. Det är kul när man bara tjuter av skratt och har kul tillsammans. Jag har fått en massa fina vänner nu i samband med projektet. Nu sitter jag vid brasan hemma eftersom att det är vargavinter utomhus. Jag är varm.

19 april

Små sår och goda vänner är det man ska vara rädd om. Visdomsord från en doktor som gav mig min andra penicillinkur inom loppen av en och en halv månad, inte lika lycklig som för några dagar sen va. Nu är det mer stressande, vad som är jättestressande är att jag har svinkoppor i knävecken och jag har vänner som flyger runt på en spontan eurotrip, allt för ett litet askmolns skull, grymt. Massvis med järn i elden och inte minst det faktum att jag skickat in våran affisch nu, äntligen. Alla mina tummar är korsade för att det ska gå bra och det bli fint. Just nu borde jag sova, för jag ska ha matte imorgon, ensam, fan. Okej, puss ändå.

14 april

Höjden av välmående för en tjej med mina livskvalitéer. Springtur i det allra bästa vädret och strech på mysmatta i solen. Plus att jag filmade mitt trapetsnummer och det satt hur fint som helst, jag blev knappt andfådd (stor överdrift!). Plus att tunnelbanan gick precis i tid och VI i Alby hade extrapris på den nya smaken av bonaqua, hur nöjd är man inte då liksom. Kanske gladast i stan, eller i alla fall nästan, tacka våren.

11 april

Idag sken solen sådär som den gör när man är lycklig. Idag gick solen ner när vi gick från hallen till tunnelbanan. Idag kom jag på vad som är bäst med våren:

  • Förväntansfulla flickögon som göms bakom mörka solglasögon och generade fnitter.
  • Druckna pojkstämmor och tafatta ackord allt för sena nätter.
  • Bakfylletrötta tonåringar på en varm balkong med litervis av kaffe och massor av cigaretter.
  • Den där första sena kvällen utomhus då hoppfulla stelfrusna fingrar letar sig till den närmsta handen.
  • Lena kinder som trycks mot kyliga jeansjackor som sitter på breda axlar.


8 april

Jag tycker om att ha saker för händerna, speciellt när solen skiner och jag tar på mig min allra somrigaste klänning och springer på soliga gator med fina vänner. Jag tar mig för saker och just nu så blir det rätt bra. Därför unnar jag mig att dricka te i sängen, ätandes på kanelbullar från en stor påse. Lyssnar sönder min sommarspellista på spotify och tänker på de finaste tillfällena i mitt liv. Jag mår rätt bra.

4 april

Ja men konstigare saker har man väl varit med om, än att somna i en bekant säng och vakna upp i ett bekant rum. Festen hos Tove var fet, vi har rätt så rejält kul mest hela tiden. Hela helgen i stort har varit grym, nu vill jag vara lugn och sansad i några dagar, känns som att jag behöver det.
puss

2 april

5 orsaker till att jag älskar Linn Holm.

5. Hur dina andetag ändras så fort du lägger huvudet på kudden.
4. För att hon får röda hjärtan under ögonen när hon gråter.
3. För att hon alltid avbryter mig när jag berättar en ny idé genom att säga: Jag vet jag har också tänkt på det.
2. Eftersom att hon blir generad när hon kläckt ur sig någonting för opassande, trots att vi inte bryr oss.
1. För att hon är den bästa vän en människa kan ha.
Detta är inte allt, jag lovar. Linn är den bästa av alla bästa. Synd för henne att hon numera är som Grinchen och förstör påsken genom att åka bort. Jag har aldrig tillbringat påsken utan henne. Aja, nu är det april och Linn får fortfarande alla mina dagar att vara lite bättre.

RSS 2.0