28 december

till Petter

ditt leende gör alla andras till kletigt tuggummi i mitt hår

ditt skratt känns som ett maraton i mina darrande knän

dina kyssar får plaskblöta skor att kännas varma

dina kramar blir som en myrinvasion i min mage

du tar upp mitt hjärta så totalt att jag är rädd att det ska bli fullt

 

 


25 december

Jag måste ju erkänna att även årets julafton var precis sådär magisk som alla andra år. Jag blir aldrig för gammal för uppträdanden i form av julsånger i olika spontana stämmor och med gitarrkomp till och jag blir aldrig för gammal för att äta så mycket choklad så man springer runt i ett sockerrus som färgar alla lukter och smaker till guld och som gör att man känner sig så underbart lycklig som man bara är vid god mat, fint sällskap och underbara presenter. Ett litet moln av rödvin och kramar formade denna julafton och jag är nöjd över alla presenter och överraskningspopin hos grannar med cupcakes. Jag är helt enkelt överlycklig för att få vara hemma igen och jag ser fram emot att få flytta tillbaka hem igen. Idag är en sådan dag då man inte ska göra någonting alls, jag ska dock titta på Lost den sista säsongen och bara ha mina myskläder på mig och sakna en kärlek litegranna.
puss

23 december

Att vara hemma och äta nybakat bröd med familjen. Blöt i håret för Lillebror och jag har får andra dagen i rad varit på gymmet och sedan simmar några hundra meter efteråt, hur kan det ens bli så bra att vara hemma igen. För det är julmusik på och jag är trött och mosig och det finns en brasa. Samtalsämnena är många och det känns liksom precis som vanligt. Förutom att den finaste pojken på hela jorden har åkt hem nu och det känns tomt i min säng och i mitt hjärta. Fast jag är fylld av skratt och snart ska jag få krama den finaste Einar som finns.

14 december

När jag nu sitter i min säng, dricker morgonkaffet och läser DN på internet så finner jag ett märkligt lugn och tillfredsställelse. Det är när tills jag kommer åka hem igen, min bästa och finaste vän kommer hit imorgon som ett kärleksbrev på posten. Dessutom så börjar jag få julstämning när vi dricker glögg och äter pepparkakor, plus att jag gick ett spontant luciatåg igår för Petter. Han ligger dessutom och sover bredvid mig, vilket också gör mig varm i hjärtat. Snart så får jag träffa alla dom som jag faktiskt saknar helt sjukt mycket. Idag har jag sovmorgon och handståendeprov, tur att jag tränade lite igår då. Jag borde gå till skolan nu.
puss

10 december

Idag så ska vi göra roliga saker, som att dricka Harry Potter shots och kanske dansa våra ben av oss. Kan hända att Petter kanske gör ett headspin eller så kör Nicklas laget runt eller så bara mår vi bra av att vara med varandra och äter en sjukt god pizza och dricker en öl. Jag vet inte riktigt, men det blir nog storslaget.

RSS 2.0