30 november

Hej.

Den enda riktiga kärleken beskrivs i världens underbaraste film, En kärlekshistoria. Det är nog den vackraste filmen jag har sett i hela mitt liv. Man blir helt lycklig rakt igenom. Det får mig att tänka på när jag var 14 år och kär. Så kär som man någonsin kan bli. Alla tankar som bara virvlar runt och fnittret och glädjen. Hur liten man ändå var men ändå så stor. Man trodde man hade sett allting utan att knappt sett utanför sina hemtrakter.  

Filmen är gjord av Roy Andersson och är ett måste. Inte nog med att den är snyggt gjord, en massa konverastioner utan mening som gör att filmen får ett liv jag inte sett på länge. Onödiga konversationer skapar en glans av lycka och vardaglighet. Den är så snygg, så snygg, så snygg. Underbar är det rätta ordet, för jag kan inte låta bli att le åt detaljerna. Som när han lägger sin panna mot hennes ben och när de står och ser på varandra bara för att det är lyckan, man blir så lycklig åt den genomgoda kärleken som bara kan beskrivas när man är 14 år.  

Hade filmen varit någonting utan en så snygg stil och klass. Skillnaden mellan människorna och ändå gemenskapen. Jag kan bara säga att jag verkligen älskar den här filmen från botten av mitt hjärta. 

image3
 
Förlåt för att jag starkt utnyttjad ordet lycka.

Kommentarer
Postat av: Karin

Skulle vilja se denna film!:O

Kärlek till Moa hjärtat

2007-12-15 @ 15:08:04
Postat av: moa

Ja det vill du!
Se den darling.
hjärtan

2007-12-15 @ 18:02:38
URL: http://moaj.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0