13 april - Grattis Elias!

Hejsan!

Jättemycket grattis till lillkusinen Elias idag som blir hela 12 år!

Jag peppar inför flygande trapetsen imorgon vilket känns bäst, fast inte lika bäst att ha träningsverk som jag verkligen kommer att ha. Men det är ju dags att biffa nu så det är väl bäst med träningsverk i alla fall.

Gårkvällen var mysig, barnvakta, äta Hilenas underbara sockerkaka, spela gameboy för Meya. Prata om allt som kan tänkas pratas om och sova. Somnar gör man så fasligt lätt när det är behagligt varmt och mjukt. På hemvägen så fick jag sällskap med Linnea på telefon. Det var fint, jag blev väldigt glad över allt fint hon sa och det var underbart.

När jag kom hem hade jag huset fullt av tuffa smågrabbar på 13 år som tittade på film, vilket i och försig var jättetrevligt eftersom det var lite liv i huset för ovanlighetens skull. Så jag fastnade lite framför Pulpfiction som jag verkligen ska se hela av någon dag. Så jag somnade sent och gick upp tidigt och åt frukost och sen gick jag och la mig igen som vanligt. Jag upptäckte att jag somnat med strumporna på, vilket jag verkligen hatar så lite småsur vart jag ändå.

Resten av dagen har tillbringats hos Holm och ätit god mat, tårta och hembakat, mysigt mysigt. Snart ringer Elinor mig för jag har inte sett henne på hela helgen och hon är så fruktansvärt underbar.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0