18 augusti

Fullspäckad helg och äventyr måste jag säga.

Fekkenation of my birthday. Lagomt mycket människor. Vuxen poäng med snittar och fint sällskap. En otroligt vacker tårta och en sång som gjorde mig rörd till tårar. Så otroligt fint och jag blev så glad att alla var där och bara var så underbara. En smärre incident med oinbjudna gäster men det löste sig fint när man har så fagra män i bekantskapskretsen. Kvällen avslutades vid fem med Joel, Jocke, Linn och Elinor i min säng och tittade på vänner. Med Lisa sovandes på golvet.

Vi städade finare än någonsin men jag fick inte ta del av det eftersom jag åkte iväg till tågstationen och läste i en timme innan Elinor behagade dyka upp. Vi hann precis med tåget, till och med Martin. Vi hade många timmar framför oss innan vi hoppade av i Göteborg. Träffade Tove och kompani och såg en gratis föreställning. Helt plötsligt hade vi missat vårat tåg till Varberg och vi stog utan bostad i Göteborg mitt i natten. Så vi tog en promenad, hoppade över ett staket och tillslut kom vi fram till Martins båt. Helt plötsligt var vi Barnen på Luna och jag har aldrig sovit så gott. 

Vaknade vi elva och var otroligt kissnödig. Men fick klara mig tills vi var tillbaka på stationen för frukost på Espresso House. Vi mätte upp dom andra och åkte till Röda stan. Les Colpoteurs. Åh härregud. Det var det vackraste jag sett på länge och Molly var helt fantastisk. Utstålning som jag aldrig någonsin har sett och den vackraste människan jag vet. Hon är från och med nu min allra största idol någonsin. 

Jag blev peppad på att sätta igång och träna och snart så börjar skolan igen och det ska bli så otroligt skönt att komma igång igen och bli aktiv och bra. Jag har högst ambitioner och hoppas på att hålla dom. 

Vi åkte nattbussen hem och jag har sovit fint i några timmar och är nu för pigg för att sova lite till. 
Fin helg förövrigt.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0