15 januari

Hejsan!

Effektivitet är ordet för denna dag. Jag är helt slut i kroppen och orkar egentligen inte göra någonting alls men det gör jag ändå.

Dagen till ära sov jag till hela halv åtta, det var verkligen en ny känsla att gå upp så sent. Eftersom jag valde att sova så hann jag bara klä på mig och fixa mig och sen springa iväg till tunnelbanan. Till min glädje hade Emma hunnit med bussen och allt var som det skulle vara. Hon tar världens omväg för att vi ska kunna åka tillsammans. Det tackar jag verkligen för.

Vi hoppade i alla fall av i Gullmarsplan för att springa upp för trapporna till Espressohouse. Emma körde en soyalatte och jag en vanlig bryggkaffe. Mycket trevlig start på dagen. Vi hade sällskap hela vägen till Liljeholmen där hon hoppade av för att gå till skolan.

Jag hade sällskap med Moa, Mira och Ylva till skolan och vi började med matte. Ångesten tog över, jag saknar matte-Andreas så sjukt mycket så det går inte att beskriva. Han kunde i alla fall få mig att förstå. Nu när jag inte förstår så låser jag mig bara och vill inte prata med någon. Ångest och åter ångest.

Samhället vart otroligt trevlig eftersom vi inlett ett sammarbete med en Sam/Ekonomi klass, så vi delades in i smågrupper och fick bara presentera oss och prata lite.

På cirkusen hade vi en workshop med parakrobaterna Michael och Caroline. Dom var fruktansvärt charmiga och duktiga. Så säkra på allt så sjukt bra! Jag och Martin har börjar köra en del och vi fortsatta med det även idag. Det är riktigt kul att börja med parakro igen och jag är så glad att Martin orkar med mig.

Två timmar parakro vart det och sen strech. Galet jobbigt så efter de tre timmarna var jag helt slut.

Upptäckte att Kristoffer var i hallen och skulle repa en eldshow. Det var riktigt kul att se honom igen, eftersom han varit borta i Thailand i några veckor. Pratade en del med honom och sen åkte jag hem för att plugga lite matte. Oj vad jag var effektiv. När pappa åkte iväg för att hämta Martin så lagade jag klart maten och dukade.

Jag funderar på att plugga lite mera, fast jag egentligen inte orkar. Men jag borde verkligen.

Så puss.

Kommentarer
Postat av: Emma

moa känner du Irya Gmeyner?
tack för morgonen själv tack

2008-01-16 @ 13:09:05
Postat av: moa

va? nej det gör jag inte!
vadå då ?
pusspuss

2008-01-16 @ 17:08:22
URL: http://moaj.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0