10 juni

Nu är det äntligen sommarlov, trots att det kännts som det ett tag nu. Jag känner mig inte precis lugnare och med belåten än förut utan bara precis trött och seg som hela veckan.

I måndags så vaknade jag upp hos Annie efter allt för lite sömn. För vi hade så mycket att säga och så lite tid så vi helt enkelt inte kunde vara tysta en sekund. Det var en trevlig kväll och när vi gick upp och åt frukost så hade vi ändå god tid på oss innan jag, Hilena och Emma skulle iväg till skolan. Tittade på sommarlovsmorgon för första gången och insåg att det var mycket ovärt.

Jag skyndade iväg till bussen och åkte till Liljeholmen. Tove hoppade på och vi hade sällskap till Hornstull där vi mötte resten av klassen och gick mot Långholmen. Där var en liten del av ettan och tvåan och vi hade en ganska mysig förmiddag. När vi kom tillbaka efter att ha handlat picknick så hade nästan alla gått men de som var kvar stannade ändå och solade hela dagen.

Emma och Johan kom också förbi en stund och det var mysig. Arvid var på väg och vi åkte till Vitabergsparken med Elinor efter att ha mellanlandat vid Frans helt i onödan. I vitan träffade vi Markus och la oss i solen och myste ett bra tag. Tills jag och Arvid åkte hem, han åkte och skejtade och jag åkte för att träffa Emelie och Elin och titta på niornas bal. Helt okej trevlig tillställning och Joel var brunare än jag någonsin sett honom.

Jag åkte hem, åt mat och sen kom Arvid för att sova. Vi somnade sent och jag gick upp tidigt. Det där med sömn är fett överskattat, i alla fall på nätterna. På grund av förkylning och för lite sömn så orkade jag inte med att gå till gympasalen utan åkte hem direkt och la mig för att sova. Elinor och Elise kom förbi en sväng och berättade hemlisar. Sen så sov jag lite till och nu så hoppas jag på att det ska bli en lyckad kväll med vänner och första kvällen på sommarlovet.

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0