18 juni

Midsommar närmar sig och det kanske skulle vara dags att börja tänka på vad man ska ha med sig till landet. Fär jag kommer stanna där ett tag och åh va mysigt det ska bli. Bara vädret blir lite bättre och jag har Fredrik och en massa böcker så kommer allt att gå fint. Sen kommer Arvid ut på midsommar också och det blir bra. Ännu bättre vore om han kunde ta sig hem nu, men Grekland är lite för långt bort, inte okej.

Jag sov länge idag efter att titta på sommarlovsmorgon med Lillebror. Annie kom förbi för att få bort alla sina hår på benen. Hon gnydde och småskrek lite om vartannat. Hon får ta och göra det där lite oftare så kommer hon bli nästan lika cool som jag snart. Jag önskar henne ett stadigt lycka till.

När vi fårr upp alla damer så tog vi min cykel till Willys, det nya stället att vara på. Vi drev runt där och fixade grejer dom skulle ha med sig till arvika och Emma och jag köpte en massa frukt. Pratade även en massa om värda saker och det kändes mycket bra.

Sen kommer steget att åka hem, jag hade världens idé om hur vi skulle åka. Men tyvärr så hamnade vi på motorvägen där vi absolut inte skulle vara, dessutom i fel riktning. Så vi var tvungna efter starkt övervägande gå över ett stort dike fyllt med vatten över en massa stenar. Med den kraftansträningen kom vi tillslut på rätt spår och kom hem i trygghet. Tacka livet.

Middag med familjen och nu så peppar jag faktiskt att cykla hem till Emma och titta på fotboll med en massa goda vänner och ha det trevligt. Inget fan av fotboll här inte, men ett stort fan av sällskap denna dag.

Puss.

Kommentarer
Postat av: Annie

silk epil b4 h0es

2008-06-19 @ 12:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0