27 juni

Jag har nästan helt tappat dagsbegreppet. Men idag visste jag att det var fredag och det kändes lite småhelg sådär. Solen strålade när jag gick upp så jag solade ett tag och sen duschade.

Eftersom att Gotland bara kommer närmare och närmare så var det nödväntigt att köpa en ny bikini och solkrämer. Bror min skulle ha shorts och vi skulle äta lunch med våra kusiner, mor och morfars dam Eivor. Det är äntligen så varmt så man kan känna sig halvnaken mest hela tiden. Vi åt lunch i Kungsträdgården och sen åkte vi till Medborgarplatsen för att möta upp morfar och även träffa Linnea en snabbis.

Vi åt glass och gick sen hem till morfar för att titta gymnasieintagningen. Min kära Linn kom in på cirkusgymnasiet och ska börja den 18 augusti och jag är mer peppad än jag någonsin har varit. Det kommer att bli helt galet underbart att ha hemma där. Jag kan nästan inte vara gladare än jag är nu. Åh va underbart.

Vi lånade morfar och Eivors cyklar och cyklade ner till Årstaviken och tillbaka till Slussen, det var så underbart mysigt och det fanns fik längst med vägen där vi ska ta en fika när jag kommit hem från Gotland. Vi ska även tillbringa några nätter hos morfar när han är borta i Borås hos Eivor i en månad vilket ska bli mycket värt. Mitt i söder och nära till allt, det kan nästan inte bli bättre. Nu jag har äntligen vågat fråga honom och han var mycket positiv. Han oroade sig för att det inte var renbäddat i sängarna charmig som han är.

Imorgon är dagen som jag väntat på hur länge som helst. Jag ska träffa Lisa, åh bästa käraste Lisa. Som har varit borta så länge så jag nästan glömt bort hur hon pratar. Jag blir alltid så rädd då för jag är rädd att glömma bort folk. Även fast jag någonstans vet att det inte kommer att hända.

Sen kommer Arvid hem och kommer att vara trött. Vad han än säger så kommer jag att ta min racercykel till hans hus så fort han har kommit hem, synd men det finns inga val i denna fråga.

Åh jag är pepp.

Kommentarer
Postat av: Linn

Åhh vad gullig du är jag längtar som sjutton att börja i din skola. (h)

2008-06-30 @ 21:54:26
Postat av: moa

nu är det ju våran skola.

<3

2008-07-07 @ 16:26:35
URL: http://moaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0