7 juni

Känn våran sorg över att ha lämnat Götreborg.

Hemkommen och full av kärlek, kärleksfull intimitet och bara hur mycket känslor som helst. Alla förändrades och vart precis så som jag ville att de skulle bli. Helt perfekt blandning av människor som kände precis samma sak. Ett för långt event som avslutades med en bilresa tillbaka till hotellet i den lilla bussen med precis hela klassen. Sjungandes och skrattandes tillsammans åkande genom Göteborg.

Vi kunde aldrig sluta skratta den natten, i alla fall inte jag och i alla fall inte utan att flytta över till Moas säng där jag stannade hela natten. Det var som en klassresa när man var tolv år, fnittrande åt alla som var lite för tighta och över att människor tror så roliga saker. Vi är bäst.

Liseberg och en helt underbar klass återigen. Det var varmt och mys i en park, volter och överskottsenergi precis hela tiden. En av det roligaste kvällarna på länge och en helt underbart mysig dag. Summeringen av detta blir att vi faktiskt är stört bra tillsammans och blir bara tightare och tightare. Gemenskapen på ett annat ställe och att veta exakt vart man har alla och att alla är där var fint. Jag tycker om dom, mycket mycket.

Bilresan hem i en allt för öppen bil med tjutande vind och lite för mycket kyla. Jag kunde nästan inte sova en blund, trots endast fyra timmars sömn den natten. Som innehöll allt för mycket rimmande och lite för lite sömn, men det gillar vi faktiskt. För det var väldigt värt. När vi skilljdes åt de två gängen så vart det så mycket kramar som att vi inte skulle ses på evigheter, trots att vi alla ses på måndag. När vi var framme i Alby plockade vi ut lindansställningen och sen tog tunnelbanan hem till oss själva.

Eftersom att jag var sliten till tusen när jag kom hem, så sliten så jag nästan grät så somnade jag vid ett men Arvid. Efter att vi tittat på film. Efter att ha sovit i tolv timmar så vaknade vi utvilade och har ägnat hela dagen åt att titta lite mer på film och ska förhoppningsvis på Båtenfesten ikväll.

Fin summering av fina dagar.
Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0