6 mars

Usch, imorse så var det inte lätt att gå upp ur sängen. Allt annat än gå upp och åka till skolan ville jag göra.

Jag somnade till och med på tunnelbanan och vaknade när armen jag sov på ramlade ner från fönstret och nitt huvud ryckte till, då vaknade jag en aning men hann ändå somna en gång till innan jag var framme i Alby.

Det var första danslektionen på väldigt länge, jag hade hoppats på yoga men nej då, inte idag inte. Vi hade tydligen tappat så mycket i dansen så vi absolut var tvugna att dansa idag. Men det gick ändå ganska bra fram tills det att jag fick en stor sticka i foten från den kassa golvet i Lillan. Hur jag än gjorde så fick jag inte bort den, så jag valde att dansa klart lektionen och försöka senare. Då fråga Ylva om hon skulle hjälpa mig, och hon fick ut den direkt utan någon smärta alls. Jag är ytterst tacksam för att ha ett sånt proffs till klasskamrat, puss.

Sen var det dags för Chloé-styrka. Det tycker jag är den absolut bästa styrkan, för hon kombinerar styrka och kondition så det blir sjukt jobbigt och man känner sig jätteduktig efteråt. Jag jobbade med Fia och vi jobbade stenhårt. Efteråt kändes det underbart och efter en lång skön dusch så gick jag ut i det vackra vädret för att vänta på mina vänner. Vi valde att ta en promenad till skolan för att få lite luft innan resten av skoldagen skulle börja. Det är trevligt att folk har börjat bli pepp på att gå med mig, för jag har alltid velat gå till skolan.

Efter lunch och så hade vi matte, svenska och datorkunskap. Jag redovisade på svenskan och det kändes som en liten befrielse. Då var det klart liksom. När vi slutade gick jag till bussen för en gångsskull. Fast först köpte jag en flarra vatten och tuggummin och sen så åkte jag hemmåt. På bussen ringde Linn och undrade om jag ville träffas för hon var i Högdalen.

Åh klart att jag ville! Mys och middag i mitt hus vart det och det var en trevlig överraskning sådär på en solig eftermiddag. Verkligen en trevlig dag och imorgon är det fredag.

Denna fredag betyder cirkusafton på Lava, snälla följ med mig för det blir nog jättekul!

puss!

Kommentarer
Postat av: elin

CIRUKUSAFTONON? fattar inte. KUL?

2008-03-07 @ 11:49:22
URL: http://elinr.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0