1 maj

Jag tror nog minsann att jag hade världens roligaste varlborg, ytterst cred till cirkusklass och Tove the hostess. Jag hade verkligen jättekul.

Mira och Jonken gjorde en parodi på 7-fingers och sen fick vi efterfesta med dom. Saken var den att parodin var helt seriöst och helt ärligt jättebra, sammarbetet mellan dom var verkligen hur bra som helst och jag har inte skrattat så mycket på länge.

Eftersom det var nära och bra hem tog jag bara den sista bussen och gick från rondellen och hem, praktiskt.

Idag så ska jag bara vara, springa lite kanske, jag är blivit så fruktansvärt lazy på senaste tiden och det måste jag skärpa till mig med, springas ska det göra. Och fixa till håret på benen så dom är väck och så ska jag duscha länge. Det vore mycket mysigt att träffa trevliga damer eller kolla på film också, men jag ska inte ha för höga förhoppningar när det gäller tid.

Men men, hejdå.



Idag har vi brutalt silk-epilat Annies ben, jag kan säga att det verkligen behövdes. Den kvinnan har en smärttröskel som en oxe, helt fina blev benen och jag är stolt över henne. Det vart en slapp slapp dag på balkongen, nakna som vanligt på en massa lakan för att lapa så mycket sol som möjligt.

Dessutom åt vi glass som vi kom på köptes för två år sen, den smakade inte allt för bra vill jag lova men den slank ändå ner fint i magen, än så länge så mår alla bra i alla fall vad jag vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0