14 maj

Förlåt att jag inte skrev grattis till världsbästa Emma igår. Det berodde på att jag hade fullt upp med att fira henne och ha det trevligt men vänner.

Jag är återigen galet sjuk, så sjuk så jag inte orkar röra mig, träna eller gå till skolan. Det var två veckor sen jag var sjuk sist och jag orkar helt enkelt inte med det här längre. Någon gång måste alla virus ta slut, eller i alla fall inte drabba mig precis innan skolan ska sluta. Jag känner på mig att jag behöver världens längsta sommarlov för att vila upp mig.

Nationella del 2 gick mycket bättre än del 1. Jag sprang i alla fall inte ut och dog. Däremot så snorade jag en hel del så hon som vaktade oss tvingade Martin hämta en massa papper och sa åt mig att jag var tvungen att snyta mig för att jag inte skulle få bihåleinfammation.

Min klass övertalade mig att jag faktiskt var för sjuk för att ens åka till cirkusen, jag skulle vara småträna påstog dom. Så istället så åkte jag in till söder med Fia när vi slutat. Jag mådde verkligen inte bra någonstans så vi gick fort till String för att vila och dricka te. På Götgatan springer vi i alla fall in i Annie och Elin lite spontant sådär. Dom följde med oss till String och stannade kvar med mig när Fia skulle ut och handla.

Helt trött och sjuk låg jag där ett bra tag med damerna tills vi fick för oss att gå och kära lite yoghurt. Så i Skanstull träffade vi Robin som jag aldrig träffat förut men det var trevligt, tills jag verkligen mådde sämst och satte mig på tunnelbanan för att åka hem till Emma och sova ett tag innan kalaset skulle börja.

Hon och Erik fixade iordning allting medans jag sov i någon timme. Trött och frusen gick jag tillslut upp för att vara social med mina vänner som kommit för att fira. Det kom många människor och det vart en jättemysigt kalas med tårta dekorerad av Erik och en massa goda sallader. Hur trevligt sällskap som helst och jag mådde lite bättre när jag gick hem för att möta Arvid på vägen och gå hem till mig och sova.

Jag somnade som en stock och mådde mycket bättre på morgonen. Men jag skulle i alla fall vara hemma eftersom att Martin också är sjuk och ville ha sällskap. Så när jag tvingat i Arvid frukost och han gått till skolan så satte jag och Martin igång ett pannkaksprojekt som var galet lyckat. När vi ätit så gick vi ner för att kolla på Vänner, men båda två somnade efter ett halvt avsnitt och sov i två och en halv timme.

Nu har resten av familjen kommit hem och jag har planerat att gå på dansen imorgon och strecha på styrkan, för att verkligen få till min splitt som bara blir bättre och bättre, underbart.

Förövrigt kommer tvåorna hem idag, och Moa och Mira kom hem igår. Åh jag saknar dom.
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0