25 maj

När alla helt plötsligt har gått hem till sig för första gången på hela helgen så känns det så ensamt. Ensamheten för första gången på flera dagar, och jag klarar nästan inte av det. Jag kan inte ens sova själv utan att det känns tomt. Tystnaden ska inte få finnas så jag spelar musik högt i hela huset för att försöka att inte märka av tomheten.

Snart kommer i alla fall familjen hem och jag är faktiskt ganska glad över det trots att den här helgen har varit skönare än många på mycket länge.

Fredagkvällen var mycket lyckad, cirkus i kombination med mina gamla vänner visade sig vara riktigt lyckat och jag måste ju få erkänna att jag känner mig en aning som en kärleksmäklare, för jag sa ju liksom att det skulle bli såhär och mycket riktigt. Synsk kanske jag kan kalla mig också, yes.

Fekkenation, babynation, fekkeasian och Dogge Doggelito helt enkelt. Många människor, alla som jag ville skulle vara där var där och det var livat och jättekul. Kvar över natten fastnade Elinor, Lisa, Hilena, Annie och Arvid. Så dagen efter ägnades åt att städa. När alla kvinnor gått så kom Erik och Emma över för att äta frukost. Erik och Arvid drog och Emma och jag var kvar själva.

Gick till Emelie på ICA två gånger och vi köpte också sushi som vi delade på, Emma åt precis hela tiden och det kändes som att hon gått tillbaka till stadiet i åttan och det gillar vi verkligen. Jag somnade efter ett tag och Hilena och Emma satt vid datorn. Tills vi gick och köpte mat mycket trötta vill jag lova.

Alla kvinnorna utom Lisa kom hem till mig för att laga till kvällens middag, det vart verkligen jättebra och sjukt gott. Underbart att vara tillsammans. Peppade till schlagern, kanske inte riktigt jag och Emma men vi peppade och andra sidan helt andra saker så det jämnade ut sig. Arvid dök också upp där någon gång under kvällen och vi somnade ganska tidigt medan damerna tittade tv och dick tillslut ner och la sig.

Solen skiner idag så jag har legat i solen och sen så har vi städat och fixat fint för snart ska jag hem till mormor för att fira mors dag.

Jag är ganska trött men är ju ledig imorgon på grund av mitt läkarbesök så det känns ju faktiskt jättefint.

puss

Kommentarer
Postat av: Elin

Alltså, denna helgen var så makalös! Jag tackar dig damen, för husrum och peeps och såvidare.
Bara jag tänker på allt så är det PURE lycka! skämtar inte.
ÅÅh.
Jag älskar oss

2008-05-26 @ 18:40:12
URL: http://elinr.webblogg.se
Postat av: moa

skoja inte med mig, vi är allt jag har.
jag älskar också oss.

2008-05-26 @ 20:10:04
URL: http://moaj.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0