31 maj

Värmen håller på att ta över, och som tur är har jag min trogna vän Hilena att vara med i solen. Varje dag som är för varm för att tillbringas inomhus så cyklar hon över hit för att tillbringa underbara timmar på min balkong med vita lakan och en massa vatten. Det är lite skönt varje gång och det lär komma många fler sånna här dagar under sommarlovet.

Det är bara lördag fast jag är helt övertygad om att det är söndag. För igår fredag så var jag ledig hela dagen och den tillbringades mestades ute i solen men också inne på söder med Annie för att hitta lite nya kläder. Jag är sämst på att köpa kläder säger min mor så jag känner mig ganska duktig när jag hittade lite grejer.

Hela cirkus kollade även på Project assosination squad och den var verkligen bra. Efter det så tog jag en sväng hem till Moa för att titta in hennes nya lägenhet. Den var jättefin och ljus. Sen åkte jag hem och hämtade min cykel för att cykla hem till Tove där det var partaj. Fast trött som jag var så stannade jag bara i en timme innan jag cyklade hem igen, läste lite bok men somnade ändå jättetidigt. Det var faktiskt värt det för jag vaknade så tidigt idag.

På måndag så blir det mysigt med frukost i hallen och städning, det låter ju faktiskt toppen och jag börjar redan räkna ner dagarna tills våran tripp till Göteborg. Det ska bli helt underbart kul. Fast ändå skönt med sommarlov, huj vad jag är peppad.

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0