8 maj

Åh men bästa bästa dagen på länge, inte nog med att jag är ledig imorgon och ska ägna kvalitétstid med mig själv på ett tåg i ett antal timmar så ska jag dessutom träffa Alexis.

Vaknade upp brevid Arvid som fick sova vidare, men inte jag. Åt frukost och klädde på mig träningskläder för att ta en senare tunnelbana till skolan, jag fick åka själv hela vägen vilket passade fint för jag har börjat läsa en ny bok, sånnt gillar vi.

Dansen var helt okej, men imrovisationer och ritande, annorlunda men ganska bra. Styrkan med Chloé var bäst! Vi gick ut och sprang i det underbara vädret i en kvart som sen så puschade hon oss till max. Det vara bara tjejer och Mishan där så det var ytterst feminint. Det vart bara varmare och varmare och för varje ny övning åkte mer kläder av tills nästan alla var halvnakna, det är bra.

Efteråt var alla på världens bästa humör och klädde på sig så lite kläder som möjligt och gick till skolan för att äta mat i solskenet, det var helt underbart mysigt och vi fick ha mentorstid ute också. Sen även matten och svenskan, så vi fick en del timmar i solen med mys, musik och bara helt enkelt cirkusklass. Pratade en del med Linnea också som åker till Paris imorgon med sin klass, underbart. Jag peppar redan inför våran resa.

Datorkunskapen gick snabbt och smärtfritt och jag fick sätta mig på bussen och åka hem ganska tidigt. Så nu är jag lite små bränd efter hela dagen i solen och jag längtar tills imorgon och resan till Varberg, det ska verkligen blir toppen och bäst.

Jag ska nog ta och smörja in mig och kanske titta lite på tv, ringa Emma också, lovergrl som snart fyller år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0