21 september

Nu har jag kommit hem efter att levt kollektivt i en natt. Två otroligt händelserika dagar och mycket mycket kul.

Fem flickor och fem pojkar satte sig på den allt för tidiga båten och åkte fyra timmar ut till fantastiska Rödlöga. Man kunde se huset från båten och vi sprang dit för att påbörja projekt, laga mat åt tio pers när man är tio pers. Det blir ganska hysteriskt men tillslut fick vi ut en underbar lunch som vi åt på Toves inglasade veranda. Ett galet kul gäng som skriker av skratt i flera timmar tills vi tillslut blir lite seriösa och går till en klippa för att njuta av vädret.

Kladdkakebak och bastubad i timmar. Vi sjöng för full hals i nästan tre timmar, sen fortsatte kvällen i huset med en massa mys och bara värme. BPG och vakna inklämd i väggen men ändå en otroligt bra sömn.

Denna söndag sovs det ganska mycket trots att vi gick upp vid åtta och fixade det mesta, vilket var en ganska bra taktik. Långsamt och trevligt gick vi tillslut till båten och åkte hemmåt. På båten satt nägra vänner och deras vänner hade fått allt för mycket av det goda sådär vid tre på en söndag så det gick rätt vilt till. Så tillslut så hamnade vårat gäng nere med en massa kaffe en pretto lunch, musik och en massa värme.

Tack för en bra resa.



Okej då, jag skulle vara en lögnare om jag inte erkänner att det smärtar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0