11 februari

Idag gick linan bra, jag var uppvärmd och ordentligt strechad i spagaten och jag körde extremt cleana spagater på linan. Det kändes bra och jag flippade inte en enda gång. Allt var lugnt, strechade jättemycket efter, åh va fint allt kändes.

Vädret till skolan var fint och skönt, små lyckliga skuttade vi och åt pannkakor, Ylva tog Elise med en pannkaka, 18 vs. 17. Jag är i alla fall stolt över Elise som slog sitt gamla rekord och var cool nog att inte kräkas (som vid sin första pannkakstävling). Vi hade Historia och Svenska, jag gjorde ingenting mer att tappa bort min penna, deppade över det och fick lektionen efter tillbaka den av Martin. Vi gjorde masker och hade det mysigt på estetiska orienteringen och alla åkte sen till hallen.

Jag hittade en Anton som läste, somnade som en stock i hans knä och vaknade en halv timma senare och var sjukt trött och ville äta mat. Så mat och gott sällskap blev det innan vi hade möte med Viktoria. Såg ritningarna till våra kostymer och lyssnade igenom musiken, sjukt jäkla bra kommer detta bli. Peppen har inga som helst grenser!

Vi gick alla tillsammans till tunnelbanan och lekte lekar, skuttade och var små barn. Jag gillade det och allt var som när vi gick i ettan ungefär, fast lite bättre. Fick sällskap med Martin till Skanstull och halvsov sen på vägen hem. Åh vilken fin dag.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0