26 maj

Att den här dagen blev fantastisk hade ju faktiskt till 90 % med vädret att göra, men dessutom så hade vi dens tora äran att få vara ute precis hela dagen. Stadsvandring i Sthlms innerstad och guidade turer utan oss själva.

Dagen började med gröt som inte alls föll mig i smaken. Jag åkte in mer än en timme tidigare för att möta upp Natalia och Anton. Man borde börja varje dag med ett frukostmöte med te och allt, inte allt för tidigt. Lite halvsent och man fick sovmorgon trots att jag åkte in tidigare.

Med den underbara morgonen och vädret som bara blev bättre och bättre. I shorts och solglasögon tillbringade vi dagen gåede och allt var bara perfekt och fint. Lunch på Mosebacketorg, medtagna mackor av våra lärare. 
 
Det är när man sitter uppe i Katarinahissen med finaste vännerna och tittar ut över staden och kiknar av skratt som man får ett litet skutt i hjärtat. Värme ute och inne, allt var bara så bra. Att jag dessutom har hunnit köpa två böcker, träffat Linn och Catte i Tanto och lyssnat på småpojkar som drar långdparalleller till kebabbröd gjorde ju inte saken värre.

En underbar dag.

Kommentarer
Postat av: Linn

Du är underbar

2009-05-26 @ 19:31:01
Postat av: Anonym

du med fina

2009-05-27 @ 17:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0